Onze contact gegevens

Dijk&co Landschapsarchitectuur

 Tussen de Bogen 60  1013 JB Amsterdam

 T +31 20 6 232 256 E  info@dijkenco.nl  M +31 6 15 080 269  W www.dijkenco.nl

Privacy statement

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Routebeschrijving

Auto (Haarlem/Rotterdam/Den Haag):
Ring Amsterdam afslag S103 richting centrum, doorrijden tot het Haarlemmerplein. Bij het Haarlemmerplein linksaf en daarna direct naar rechts, parallel aan het spoor. Dan heel snel naar links, het eerste poortje onder het spoor door. Tussen de Bogen 60 is onder het spoor door en dan aan uw linkerhand de eerste deur.

Auto (Utrecht/Almere/Amersfoort):
Ring Amsterdam afslag S114 Zeeburg, richting Zeeburg. Rechtdoor door de Piet Heintunnel, langs de Oostelijke Handelskade, achter het Centraal Station en daarna naar links en naar rechts weer parallel met het spoor. Doorrijden tot het Haarlemmerplein en vlak daarvoor naar rechts onder het spoor door. Tussen de Bogen 60 is onder het spoor door en dan aan uw linkerhand de eerste deur.

Trein voetgangers en fiets (vanaf het Centraal Station):
Neem de uitgang aan de zuidzijde en sla rechtsaf. U steekt de Prins Hendrikkade over en houdt rechts aan. Bij de Singel gaat u de Haarlemmerstraat in, die overgaat in de Haarlemmerdijk. Deze straat loopt u helemaal uit tot het Haarlemmerplein, daar gaat u rechtsaf en steekt u de Nieuwe Westerdok over en gaat u via het tunneltje onder het spoor door. Tussen de Bogen 60 is onder het spoor door en dan aan uw linkerhand de eerste deur.